Podologie in Kieldrecht

Podologie/schoonheidsspecialiste Sarah Taylor

Uw voeten in de beste handen

Met een professionele bachelor in podologie zorgt Podologie/schoonheidsspecialiste Sarah Taylor voor gezonde en verzorgde voeten in Oost-Vlaanderen. Ze is gespecialiseerd in medische pedicure en nagelstyling. Uw voeten zijn dus steeds in de beste handen.

NEEM CONTACT OP

Hebt u voet- en/of nagelproblemen?

Kampt u met huid- of nagelaandoeningen, zoals psoriasis en de nagelproblemen die hiervan het gevolg zijn: loslatende nagels, schimmelnagels, ingegroeide nagels of kalknagels, dan kan Podologie/schoonheidsspecialiste Sarah Taylor u helpen. Alle nagelaandoeningen worden in de praktijk zelf behandeld. Indien nodig kunnen cliënten met psoriasis doorverwezen worden naar een dermatoloog.

Medische pedicure

Podologie/schoonheidsspecialiste Sarah Taylor is gespecialiseerd in medische pedicure, waaronder een volledige voetverzorging (knippen, vijlen en frezen), het reinigen van nagelwallen, verwijderen van eelt en eeltpitten, verwijderen van ingegroeide nagels en insmeren van de voeten.

Diabetesvoet

In de praktijk in Oost-Vlaanderen kunnen diabetespatiënten met risicovoeten terecht voor een preventieve screening. Zo wordt de risicogroep van de patiënt bepaald. De doorbloeding wordt nagekeken, gevoel wordt getest, er wordt gecheckt of er wondjes zijn, de temperatuur van de voeten wordt gemeten en orthopedische vervormingen aan de voeten worden bestudeerd. Hier geniet u van een voetverzorging die aangepast is aan uw specifieke noden. Zo mogen er absoluut geen wondjes komen en gebruikt het team van Podologie/schoonheidsspecialiste Sarah Taylor speciale instrumenten. Deze patiënten hebben recht op 2 terugbetalingen per jaar vanuit het RIZIV.

Podologie/schoonheidsspecialiste Sarah Taylor

Schoenadvies

U mag nog zo’n goede podologische zolen dragen: als u slechte schoenen draagt, hebben uw podologische zolen geen enkel nut. Zo kunnen eeltpitten het resultaat van slechte schoenen zijn. Bij Podologie/schoonheidsspecialiste Sarah Taylor kunt u dus ook terecht voor passend schoenadvies.

Een verzorging of advies nodig op maat van uw voeten?
Maak meteen een afspraak bij Podologie/schoonheidsspecialiste Sarah Taylor in Kieldrecht.

MAAK EEN AFSPRAAK